torsdag 7. oktober 2010

Fest for alle penga!!!

Nei nå sparer vi ikke på noe, for er det fest, ja da er det fest! På fredag, altså i morgen, skal det være ”graduation” her (det vil si uteksaminering av x antall studenter). 
I den anledning er det jo viktig at skolen vises fra sin beste og mest nymalte side! Jada, store deler av byggbestanden (og alt annet også, egentlig) på campus har gjennomgått større eller mindre forandringer, og det begynner å bli riktig så fint her. (det meste har fått minst ett strøk maling; gjerdestolpene, kantsteinene, trappene, hustakene, vannrørene, fotballmålene osv…)  Ca 1 million stoler (les: vel 3000) er hentet for å behage alle tilskuerne, og de har lagt brostein på halve skoleområdet, alt for den store dagen!!








Og slik går det når lastebilen som skal levere grus har høyreratt, få, eller ingen speil, og litt for liten plass å tumle på…


Som seg hør og bør så skal skolekoret synge, hvilket har resultert i korøvelse hver bidige dag denne uka, og ingen skal komme å si at jeg ikke kan danse og synge swahili! O glede, det er morsomt!! Det som er nesten enda morsommere er at det hele blir sendt på TV! Live on Citizen!!!


Søndag som var dro vi til en av slummene i utkanten av Nairobi for å synge med koret på den Reformerte Kirkes 9-års jubileum. Det var en laaaaaaaaaang, varm og tørst opplevelse, men veldig kjekt å være med på. Jeg har fortsatt seriøse problemer med å henge med på en gudstjeneste som varer i 5 timer, men men…

Og så har det kommet flere ”hvitinger” til kontinentet! Stian og Ole Aleksander (fra klassen på MF) kom til Tanzania forrige helg. De skal studere på et universitet der, så vi gleder oss stort til å treffe dem!

Det var en liten rapport, kommer nok mer over helga når ”graduation” er ferdig-festet…J


1 kommentar: