torsdag 4. november 2010

Safari!!

Nå er det lenge siden jeg har skrevet noe her, men tida går fryktelig fort, og de siste to ukene har virkelig vært fulle av opplevelser!
Det begynte med at vi fikk besøk fra Norge. Annas foreldre og storebror kom, og som kjent så flyr tiden i godt lag! Det var kjempestas med besøk, og en knapp uke etter at de hadde kommet så kom Ole Aleksander og Stian fra Tanzania. Det er ikke ofte at det er sju norske på morgengudstjenesten på skolen her for å si det sånn…

I anledning besøket hadde vi bestilt safari til Masai Mara, en diger nasjonalpark på grensa mellom Kenya og Tanzania (grenser bl.a. til Serengeti). Torsdag morgen ble vi hentet, som seg hør og bør i egnet safarikjøretøy, og så bar det nedover mot endeløse savanner og livsfarlige dyr!!



Som vi alle vet så er ikke afrikanske veier helt det samme som norske (vi i Norge har ingenting å klage på hva gjelder veistandard!), så etter at trekkroken vår hadde hatt et lite "brakedown" bar det (nesten) bekymringsløst videre...



Så kom vi fram til tidenes hus der vi skulle bo! Igjen, bildene taler for seg selv...



Hvis dere ikke har prøvd å sitte på taket av en bil på safari før så må dere gjøre det! Jeg fikk kjeft av en av sikkerhetsvaktene i parken, men det var absolutt verdt det :)





...og alle var enige om at det hadde vært en strålende tur!!

1 kommentar: